FAQ

Zijn je producten eigen design?

Ja, de meeste patronen heb ik zelf ontworpen. Al zijn mijn producten wel zo algemeen qua afmetingen dat het goed voor kan komen dat ontwerpen van een andere ondernemer grote gelijkenissen vertonen met mijn ontwerpen. Dit berust dan op louter toeval.

Uitzondering hierop zijn de scrunchies en XXL spuugdoeken. Hiervoor maak ik gebruik van patronen van Patterns4Pirates, Made4Mermaids en Ellie&Mac.

 

Moet ik een account aanmaken om te kunnen bestellen?

Nee, dit hoeft niet. Deze mogelijkheid bied ik alleen om het jou makkelijker te maken om een volgende keer te bestellen. Zo hoef je niet elke keer je gegevens opnieuw in te vullen.

 

Waarom is de levertijd voor de collectie 14 werkdagen?

Deze tijd heb ik nodig om de juiste stoffen voor jou te bestellen, de stof voor te wassen (zonder wasmiddel, om de krimp tegen te gaan) en jouw bestelling te maken. Het duurt minstens 4 dagen voor ik de stof in huis heb en gewassen heb, daarna wordt het speciaal voor jou handgemaakt. 

 

Ik heb iets leuks gezien dat ik cadeau wil geven, pak jij ook in?

Als jij tijdens het bestellen in de opmerkingen plaatst dat het een cadeautje is, pak ik het met liefde voor je in! Een kaartje kun je ook toevoegen. Alle cadeau-opties vind je op de pagina Cadeau.

 

Ik kom er niet helemaal uit met het kiezen van de stoffen of ik zoek een andere stof

Je kunt mij altijd een berichtje sturen, dan help ik je graag. Ik help je liever nu goed, dan dat ik achteraf hoor dat je niet tevreden was. Aangezien ik stoffen nog moet bestellen zodra jij jouw bestelling plaatst, heb je, mocht je dit graag willen, meer keuzemogelijkheden. Stuur dan een berichtje via Facebook, Instagram of e-mail naar info[at]studiostofendraad.nl.