XXL Spuugdoek

XXL Spuugdoek, de spuugdoek die je wél gebruikt

Je hebt van anderen al gehoord dat je spuugdoeken niet in huis hoeft te halen omdat ze te klein zijn. Of je hebt zelf ondervonden dat andere spuugdoekjes beter dienen als vaatdoekje. Daarom maak ik grote spuugdoeken, die wél groot genoeg zijn om de spuug van je baby op te vangen en die jou en je baby droog houden.

 

Een grote schouder spuugdoek

De XXL Spuugdoek is een grote schouder spuugdoek. Hang hem over je schouder als je je baby laat boeren. Zo zit je niet meteen onder de melk (of erger) als je baby spuugt.

 

Handig tijdens de flesvoeding en borstvoeding

Leg tijdens het voeden met de fles de schouder spuugdoek op de borst van je baby, onder het kinnetje. Zo vangt de xxl spuugdoek de melk op die je baby uit zijn mond laat lopen.

Tijdens de borstvoeding leg je de grote spuugdoek onder je borst. Sla hem om de rand van je bh, zodat ook die droog blijft. De melk die uit je borst spuit, of die je baby laat lopen valt zo op de spuugdoek waardoor jij en je baby droog blijven.

Want niets is zo vervelend als rond moeten lopen met een natte bh of kleding die naar melk ruikt!

 

XXL Spuugdoek in de kinderwagen

De schouder spuugdoek is niet alleen een uitkomst tijdens het voeden, maar ook in de kinderwagen. De XXL Spuugdoek is groot genoeg om in de kinderwagen of wieg onder het hoofdje te leggen. Je slaat de randen om het matrasje en je hoeft niet meer te klungelen met hydrofiele doeken die je 10 keer moet vouwen als je baby de kinderwagen of wieg weer onder gespuugd heeft. Heb je een ledikantje? Zoek dan een mooie ledikant spuugdoek uit!

 

Een echte lifesaver voor jou en je baby!

De XXL Spuugdoek wordt gemaakt met een badstof achterkant. Badstof neemt vocht goed op, waardoor jij en je baby droog blijven als hij melk laat lopen of spuugt. De XXL Spuugdoek was echt een lifesaver bij mijn jongste dochter! Had ik hem bij de andere twee maar gehad.

 

Brievenbus kraamcadeau

De XXL Spuugdoek is een heel erg leuk kraamcadeau en staat zeker in mijn top 10! Zoek je een wat kleiner kraamcadeau, dan is de schouder spuugdoek erg leuk om te geven. Vind je dat één geen is? Dan is het brievenbus kraamcadeau pakketje dat ik heb samengesteld wat voor jou, met een extra lange slab en snoetenpoetsers er bij.

 

Kraamcadeau met naam

Maak van de grote spuugdoek een gepersonaliseerd kraamcadeau door de naam van de baby er op te laten borduren.

baby met grote spuugdoek