Boxkleed op maat

Waarom een boxkleed op maat?

Om een baby een veilige plek te geven in de woonkamer, haal je een box in huis. De box zal meerdere maanden, of zelfs jaren deel uitmaken van jouw interieur. Heb je meerdere kinderen of huisdieren die gebruik maken van de ruimte, dan zal de box nog langer in de woonkamer staan. Een box is een erg groot en niet te missen object in je woonkamer. Dan is het wel zo fijn als je een boxkleed op maat hebt dat goed in je interieur past. Een handgemaakt boxkleed zelf samenstellen. Niets is zo storend in je interieur als een boxkleed op maat dat niet bij jou past

 

Handgemaakt boxkleed op maat

Je wilt graag dat je baby zacht ligt. Daarom wordt het handgemaakt boxkleed op maat gevuld met een 400g/m fiberfill van ongeveer 4cm dik. Zo kan je kindje lekker spelen in de box, zonder dat je een boxmatras nodig hebt. Wil je je kindje de woonkamer laten verkennen? Leg het handgemaakt boxkleed op maat dan op de vloer, zodat je kindje van daaruit lekker kan spelen, oefenen met kruipen en meer onderdeel kan zijn van de rest van het gezin.

 

Rond boxkleed, boxkleed op maat of tweeling boxkleed

Boxkleed zelf samenstellen is geschikt voor elke box. Hij wordt niet voor niks boxkleed op maat gemaakt. In de webshop hanteer ik verschillende standaard maten, maar neem gerust contact met mij op als je een andere maat of vorm box hebt! Of je nou een vierkant boxkleed, rechthoekig boxkleed of rond boxkleed, een tweeling boxkleed nodig hebt of zelfs een  drieling boxkleed, er is een boxkleed op maat voor jou! Andere vormen, maten, of stofwensen zijn allemaal mogelijk in overleg!

 

Boxkleed zelf samenstellen

Bij Studio Stof&Draad stel je zelf je boxkleed op maat samen. De standaard keuzeopties bestaan uit 12 leuke prints en 12 prachtige fijne wafelstoffen. De kleuren wafelstof waar je uit kunt kiezen zijn beige, taupe, donker roest, donker oud roze, roze, blush, licht en donker jeans blauw, donker oud groen, emerald jade en antraciet. Kies voor een boxkleed zelf samenstellen dat geheel uit wafelstof bestaat, of maak een combinatie van katoen met print en wafelstof. Wil je liever zelf een boxkleed samenstellen in een andere kleur of met een andere stof, bijvoorbeeld velours of een grove wafelstof? Neem dan contact met mij op, ik help graag!

 

Tweeling boxkleed of meerling boxkleed

Verwacht je een tweeling of meerling? Gefeliciteerd! Het is een hele uitdaging om een mooi tweeling boxkleed op maat voor een tweeling of meerling te vinden. Gelukkig wordt het boxkleed op maat handgemaakt en ben je bij mij aan het juiste adres. Ook een tweeling boxkleed op maat is geheel naar wens zelf samen te stellen. Heb je afwijkende maten? Stuur me een berichtje zodat ik je verder kan helpen!

 

Materiaal van het boxkleed op maat

Het handgemaakte boxkleed op maat wordt gemaakt van 100% katoenen stoffen. De vulling van fiberfill is van polyester. Fiberfill houdt warmte vast, en is niet gevoelig voor vocht. Je hoeft dus niet bang te zijn dat je boxkleed geruïneerd is als je kindje spuugt.

 

Uit welke maten boxkleed zelf samenstellen kan ik kiezen?

Het boxkleed zelf samenstellen wordt iets ruimer gemaakt, zodat hij altijd past. Kies daarom een afmeting boxkleed die iets groter is dan de binnenmaat van je box.

 

Boxkleed 70x90 cm

Boxkleed 70x95 cm

Boxkleed 70x100 cm

Boxkleed 75x95 cm

Boxkleed 75x100 cm

Boxkleed 80x95 cm

Boxkleed 80x100 cm

Boxkleed 100x100 cm

 

Rond boxkleed 90 cm

Rond boxkleed 95 cm

 

Tweeling boxkleed 85x109 cm

Tweeling boxkleed 71x122 cm

Tweeling boxkleed XXL (ook geschikt voor een drieling!) 145x77 cm

 

Heeft jouw box een andere maat of vorm? Stuur me dan een bericht, zodat ik ook voor jou een boxkleed op maat kan maken!

 

Voor welke merken box wordt het boxkleed op maat gemaakt?

De boxkleden worden voor elk merk box handgemaakt. De Bopita box is de bekendste. Ik maak boxkleden voor onder andere de volgende merken met bijbehorende binnenmaten:

 

Vierkante of rechthoekige boxkleden

Boxkleed Bopita : 75x95 cm

Boxkleed Prenatal : 70x90 cm

Boxkleed Happy Baby : 79x93 cm

 

Boxkleden met wisselende binnenmaten, kies de dichtst

bijzijnde grotere maat boxkleed.

Boxkleed TWF (Babydump)

Boxkleed Babydump

Boxkleed Interbaby

Boxkleed Europe Baby

Boxkleed Puck

Boxkleed BabyDan

Boxkleed Childhome

Boxkleed Kidsmill

Boxkleed Eve Kids

Boxkleed Titanium Baby

Boxkleed Pericles

 

Boxkleed tweelingbox of boxkleed drielingbox

Tweeling boxkleed Bopita Twin XL : 145x77 cm

Tweeling boxkleed Quax Tweelingbox XL : 145x77 cm

Tweeling boxkleed Childhome Box Tweeling : 145x77 cm

Tweeling boxkleed Europe Baby Tweeling Box : 71x122 cm

 

Ronde box

Rond boxkleed Bopita Rondo : diameter 95 cm

Rond boxkleed Europe Baby Circa : diameter 90 cm 

 

Heb je een andere maat boxkleed, een afwijkende vorm of een andere vorm nodig? Stuur me dan een bericht, zodat ik ook jouw boxkleed op maat kan maken!

Boxkleed op maat wassen

De katoenen stoffen die gebruikt worden, worden voorgewassen voor gebruik. Zo gaat de ergste krimp uit de stof. De fiberfill wordt in het boxkleed zelf samenstellen vastgestikt, zodat die niet gaat schuiven als je het boxkleed zelf samenstellen in de wasmachine doet. Het handgemaakte boxkleed mag gewassen worden op 30 graden. Laat hem drogen aan de lucht en strijk het boxkleed niet.

 

Levertijd

Het boxkleed op maat is uniek en wordt met de hand gemaakt. Daarom is de levertijd 14 werkdagen.

 

handgemaakt boxkleed op maat zelf samenstellen
tweeling boxkleed op maat zelf samenstellen voor drieling
handgemaakt boxkleed op maat zelf samenstellen
tweeling boxkleed op maat zelf samenstellen handgemaakt
rond boxkleed op maat zelf samenstellen handgemaakt
rond boxkleed op maat zelf samenstellen handgemaakt