Extra Lange Slab

De bestseller onder de slabben!

De extra lange slab is de bestseller onder mijn handgemaakte slabben. Hoe dat komt? Dat lees je hier onder!

 

De ideale peuterslab

Elke moeder komt een keer op dat punt dat de slabbetjes veel te klein geworden zijn. Als dat punt bij jou is gekomen, ga je over op de extra lange slab. Deze xl slab komt bij een peuter tot de knieën en vangt dus een hoop meer eten op dan de slab die je tot dan toe gebruikte.

 

Minder schoonmaken na het eten met een xl slab

Klinkt dat als muziek in je oren? Leg dan de extra lange slab tijdens het eten op tafel en zet daar het bordje op. Zo valt het eten dat van de lepel af glijdt niet in de kinderstoel, maar in de slab. Na het eten de grote slab uitkloppen boven de groenbak en je hebt bent al zo ongeveer klaar met schoonmaken!

 

Ijsjesweer? Tijd voor de grote slab!

Je kent dat vast wel. Loopt je kind met een ijsje rond, smelt het ijsje en dan zit niet alleen de slab van je peuter onder het ijs, maar ook zijn kleren. Dat is echt verleden tijd met de grote slab van Studio Stof&Draad! Doordat de slab tot de knieën komt vangt hij al het smeltende ijs op. Hoef je die kleren niet meer te verschonen en zoemen er niet de hele dag bijen rond je kindje op zoek naar wat lekkers.

 

Is de extra lange slab echt zo lang?

Ja, de xl slab is zo lang dat hij bij een peuter tot de knieën komt. Mijn dochter van destijds 6 jaar kon de grote slab zelfs  nog op tafel leggen en haar bordje daar op zetten. Zo lang is hij dus! Dit maakt de xl slab de ideale peuterslab en dus ook geschikt voor grotere kinderen.

 

De slab die je peuter wel om wil!

‘Ik ben 2 en ik zeg nee’, of ‘ik ben 3 en ik doe het lekker toch nie’. Klinkt dat bekend? Laat je peuter dan zelf de slabben uitkiezen, zodat hij de slab ook echt om wil. Een grote slab met voertuigen of dieren en veel kleur, zal hem vast aanspreken! Choose your battles wisely.  

 

Badstof slab

De xl slab of extra lange slab voor peuters wordt gemaakt van een katoen met print, met een badstof achterkant. Badstof neemt veel vocht op en is daardoor de beste keuze voor een peuter slab.

 

Makkelijk verstellen

De extra lange slab heeft 2 drukknopen aan beide kanten van de slab, zodat hij op 3 standen te verstellen is. Zo past hij bij alle kinderen!

 

Brievenbus kraamcadeau

Omdat nog maar weinig mensen zo’n grote slab hebben, is een extra lange slab een leuk geboorte cadeau. Gebruiken ze hem ook nog eens veel langer. Wil je er nog wat bij geven en weet je niet wat? Ik heb alvast een mooi brievenbus kraamcadeau voor je samengesteld met een xxl spuugdoek en snoetenpoetsers!

 

Slab met naam

Wil je een gepersonaliseerde slab? Laat dan de naam van de baby op de slab borduren. Borduren is de mooiste keuze voor een gepersonaliseerd kraamcadeau!

peuter met een extra lange slab die op tafel ligt
peuter slab jungle
grote slab vosje