Levertijden

Op maat gemaakte artikelen worden binnen 14 werkdagen verzonden. Als de levertijd oploopt laten we je dat zo spoedig mogelijk weten door je een e-mail te sturen. Uitzondering hierop zijn de waterafstotende Tripp Trapp kussensets. Met het oog op duurzaamheid bestel ik één keer in de maand deze stoffen vanuit Slowakije. De datum waarop besteld wordt, vind je in de productomschrijving. Vanaf deze datum geldt de levertijd van 14 werkdagen.

 

Artikelen uit voorraad worden zo snel mogelijk verzonden, binnen 3 werkdagen. 

 

Een bestelling wordt altijd in een pakket bij je bezorgd. Bestel je dus artikelen met verschillende levertijden, dan geldt de langste levertijd.

 

Mocht het voorkomen dat ik je bestelling niet kan leveren volgens jouw ingevulde specificaties, dan ontvang je van mij een e-mail. Je kunt dan kiezen om hetzelfde artikel met andere specificaties geleverd te krijgen of je geld terug ontvangen. 

 

Verzendkosten Nederland

Pakket: €6,95

Brievenbuspakje: €4,25

Ophalen van de bestelling

Je bestelling kan op afspraak opgehaald worden in Zwolle. Dit geef je aan op de laatste pagina in het bestelproces (pagina 4). Heb je aangegeven je bestelling op te willen halen, dan ontvang je een e-mail als je bestelling klaar ligt. 

Retourneren

Je hebt het recht je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van jou thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 7,25 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van je vervoerder. Indien je gebruik maakt van je herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kun je contact met me opnemen via info[at]studiostofendraad.nl. Ik zal vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van je retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

 

Uitzondering maatwerk

Custom orders en borduringen worden volgens door jou ingevoerde/doorgegeven specificaties gemaakt. Het herroepingsrecht is hier dan ook niet van toepassing. De verkoop is hiermee na succesvolle betaling definitief.