• Binnen 3 werkdagen uit voorraad verzonden
  • Zelf samenstellen binnen 14 werkdagen verzonden
  • Handgemaakte babyuitzet
  • Origineel kraamcadeau

Bedenktijd

Je hebt het recht je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van jou thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 7,25 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien je gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kun je contact met ons opnemen via studiostofendraad[at]gmail.com. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van je retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

 

Uitzondering maatwerk

Producten die je via deze webwinkel koopt worden op maat volgens de door jou ingevoerde specificatie gemaakt. Het herroepingsrecht is dan ook niet van toepassing. De verkoop is hiermee na succesvolle betaling definitief.

 

 

 

Levertijden

Op maat gemaakte artikelen worden binnen 5-14 werkdagen verzonden. Als de levertijd oploopt laten we je dat zo spoedig mogelijk weten door je een e-mail te sturen.

Artikelen uit de sectie Limited Edition worden zo snel mogelijk verzonden, binnen 3 werkdagen. 

Een bestelling wordt altijd in een pakket bij je bezorgd. Bestel je dus artikelen met verschillende levertijden, dan geldt de langste levertijd.

 

Mocht het voorkomen dat ik je bestelling niet kan leveren volgens jouw ingevulde specificaties, dan ontvang je van mij een e-mail. Je kunt dan kiezen om hetzelfde artikel met andere specificaties geleverd te krijgen of je geld terug ontvangen. 

 

Verzendkosten Nederland

Alle bestellingen worden verzonden met PostNL. Hiervoor worden de standaard tarieven van PostNL gerekend. Je betaald bij het afrekenen voor een pakket (€6,75), maar past het door de brievenbus, dan krijg je het verschil (€2,65) terug gestort.

 

Ophalen van de bestelling

Je bestelling kan op afspraak opgehaald worden. Heb je aangegeven je bestelling op te willen halen, dan ontvang je een e-mail als je bestelling klaar ligt.