Voedingskussens

Voedingskussen hoes

De beste voedingskussens koop je bij Studio Stof&Draad!

Voedingskussens. Het zijn best grote producten om in huis te hebben liggen. Maar toch zijn ze onmisbaar in de babyuitzet. Daarbij maakt het niet uit welk soort voeding je je baby geeft: flesvoeding of borstvoeding. Alleen gebruik je ze net op een andere manier. Als je borstvoeding geeft zul je hem namelijk langer gebruiken om je arm en je baby te ondersteunen als je baby tegen je aan ligt om te voeden. Geef je flesvoeding, dan zul je hem sneller in de relaxstand leggen zodat je zelf je handen vrij hebt om wat anders te doen, of maar een hand nodig hebt.

 

Voedingskussen hoes zelf samenstellen

De voedingskussens zijn handgemaakt. Hierdoor kun je de hoes zelf samenstellen naar jouw wensen, zodat je blij wordt elke keer dat je het voedingskussen gebruikt. Het voedingskussen bestaat uit een binnenkussen van ongebleekt katoen met de vulling van EPS parels. Bij elk voedingskussen ontvang je een hoes die je zelf samenstelt. Kies een print die past bij jou, je box of de babyuitzet en combineer dit met een mooie kleur wafelstof. Of kies voor een effen voedingskussen geheel uit wafelstof. In de voedingskussen hoes zit een grote rits die het makkelijk maakt om de hoes om te wisselen of te wassen als hij vies geworden is.

 

Voedingskussen met vulling van EPS parels

De voedingskussens van Studio Stof&Draad worden gevuld met EPS parels. Een voedingskussen met bolletjesvulling dus. Door deze bolletjes vormt het voedingskussen zich naar jouw lichaam en/of dat van jouw baby. Door de bolletjes vulling ligt de baby op een soort zitzak. Als jij daar zelf wel eens in gelegen hebt, weet je wel hoe comfortabel dat is. Zo is dat ook voor de baby.

 

Navulbare voedingskussens

Niets is zo vervelend als een voedingskussen dat na verloop van tijd zo slap wordt, dat hij niet meer fijn te gebruiken is. Daarom zit in het binnenkussen van het voedingskussen een kleine rits waardoor jij je voedingskussen, tweeling voedingskussen of drieling voedingskussen kunt bijvullen. Zo kun je het voedingskussen altijd afstellen naar jouw wens.

 

Voedingskussen om te slapen

Tijdens de zwangerschap wordt je buik erg zwaar en lig je niet altijd lekker meer in bed. Dan kan het fijn zijn om met een voedingskussen te slapen. Leg hem ter ondersteuning voor je buik en klem hem tussen je benen om lekker te kunnen slapen. Dit is alleen mogelijk met een lang voedingskussen voor één baby.

 

Tweeling voedingskussen

Verwacht je een tweeling, dan is het makkelijker om je baby’s te voeden in een tweelingvoedingskussen. Ook neemt een tweeling voedingskussen minder ruimte in beslag dan twee losse voedingskussens voor een kindje. Door de vulling van EPS parels is het tweeling voedingskussen lekker licht en blijft het voedingskussen in vorm als je hem in relax

stand legt.

 

Tweeling voedingskussen zelf samenstellen

Doordat je het voedingskussen zelf samenstelt heb je keus uit tweeling voedingskussen met print of in leuke kleuren. Met een tweeling voedingskussen van Studio Stof&Draad heb je altijd een voedingskussen dat jij écht leuk vind. Ook het tweeling voedingskussen heeft een kleine rits in het binnenkussen zodat je het kunt bijvullen met EPS parels.

 

Drieling voedingskussen

Het krijgen van een drieling kost veel extra geld. Je moet alles in (bijna) drievoud aanschaffen, drieling producten zijn een stuk duurder en als het er leuk uit moet zijn betaal je helemaal de hoofdprijs. Gelukkig biedt het drieling voedingskussen van Studio Stof&Draad een kostenbesparende optie. In plaats van drie losse voedingskussens te kopen, schaf je één drieling voedingskussen aan. Dat is ook veel gezelliger voor je drieling: ze zijn lekker dicht bij elkaar, net zoals in de buik. En dan mag je de hoes nog zelf samenstellen ook.

 

Drieling voedingskussen navulbaar

Het drieling voedingskussen bestaat uit een binnenkussen gevuld met EPS parels. EPS parels zijn een lichte vulling die zich vormt naar het lichaam van je baby’s. In het binnenkussen zit een kleine rits, zodat je het drieling voedingskussen altijd kunt bijvullen naar wens.

 

Drieling voedingskussen zelf samenstellen

De hoes voor het drieling voedingskussen stel je zelf samen. Zo kun je kiezen voor een drieling voedingskussen met print, of een voedingskussen in een leuke effen kleur die bij jou past. Door de grote rits kun je eenvoudig de voedingskussen hoes van het binnenkussen halen om te wassen of om te wisselen.

voedingskussen handgemaakt
drieling voedingskussen zelf samenstellen
voedingskussen met print
tweeling voedingskussen met print zelf samenstellen