Lakens

De mooiste babylakens met print in de babykamer

Kies je voor een babylakentje van Studio Stof&Draad, dan kies je voor een lakentje met print. Geen saaie witte baby lakentjes meer, maar een lakentje waar je vrolijk van wordt! In het assortiment vind je mooie kinderwagen lakens, wieglakentjes en ledikantlakens. Jij bepaalt welke print er op staat, zodat het goed in je babykamer past.

 

Gepersonaliseerd baby lakentje met naam geborduurd

In de babykamer is het al super leuk als je een mooi babylaken in de wieg of ledikant hebt liggen. Hij wordt nog origineler als je de naam van de baby er op laat borduren. Kies uit 10 lettertypes en 16 kleuren borduurgaren om je baby laken te completeren.

 

Handgemaakt baby lakentje 100% katoen

De babylakens worden handgemaakt van 100% katoenen stoffen. Katoen zorgt er voor dat je baby de warmte goed kan reguleren en hij het niet te warm krijgt.

 

Lakentje kinderwagen afmeting 60 x 80 cm

Omdat wieglakens vaak toch echt te groot zijn voor gebruik in de kinderwagen, hebben we mooie kinderwagenlakens met een afmeting van 60 x 80 cm. Dit is groot genoeg om lekker in te stoppen, maar niet zo groot dat je het halve lakentje onder het matrasje moet stoppen.

 

Kinderwagen laken met naam geborduurd

Hoe leuk is het als bewonderaars van je baby meteen zien hoe hij of zij heet? Personaliseer daarom je kinderwagen lakentje door de naam van je baby er op te laten borduren. En mocht je geen genderneutrale naam hebben, dan hoef je vast ook geen vragen meer te beantwoorden of het een jongetje of een meisje is. Alhoewel.. of de mensen die al niet snappen dat een baby in een roze kinderwagen, met roze lakentjes en roze dekentjes een meisje is.. dat kan ik niet garanderen.

 

Kinderwagen laken en deken

Bij je goed passende kinderwagen laken met print is het ook leuk om een bijpassende kinderwagen deken te hebben. Maak zelf een mooie kinderwagen laken en deken set en bestel hier je bijpassende kinderwagen deken 60 x 80 cm.

 

Wieglaken 80 x 100 cm

Gebruik je de eerste tijd een wieg of co-sleeper voor je baby, dan heb je een wieglakentje van 80 x 100 cm nodig. Een wieg laken met deze afmeting is groot genoeg om goed in te stoppen, maar niet zo groot dat je grote lappen stof in moet stoppen.

 

Wieglakentje met naam geborduurd

Vaak wordt een van de eerste foto’s van de pasgeboren baby gemaakt met de baby in de wieg of co-sleeper. Om op social media of in de whatsapp groep meteen duidelijk te maken hoe je baby heet, is het extra leuk als je de naam van je baby op het wieg lakentje laat borduren. Kies uit 10 mooie lettertypes en 16 prachtige kleuren garen en maak zo de naam van je baby bekend aan de wereld!

 

Wieglaken en deken set

Om de wieg geheel in dezelfde stijl te houden, is het leuk om een wieglaken en deken set in completerende stoffen te hebben. Kies daarom voor een mooi bijpassend wiegdekentje bij je wieglakentje. Net als bij het wieglakentje bepaal jij hoe het dekentje er uit ziet.

 

Ledikant laken 120 x 150 cm

Ook in het ledikantje is een baby lakentje nodig. Het laken houdt de deken schoon als je baby spuugt of kwijlt. Voor het ledikantlaken kies je een mooie print uit die past bij jouw babyuitzet. De afmeting van het ledikant lakentje is 120 x 150 cm, zodat je het ledikantlaken goed kan instoppen rond het matrasje van het ledikant van 60 x 120 cm.

 

Ledikantlaken met naam geborduurd

Om de naam van je baby wereldkundig te maken is een gepersonaliseerd ledikant lakentje een hele toffe optie. Zo zien mensen niet alleen jouw stijl, maar ook meteen de naam van je pasgeboren baby. Kies jouw favoriete lettertype in een bijpassende kleur en ik zorg voor een mooi geborduurd ledikantlaken!

 

Ledikant laken en deken set

Wil je graag het hele ledikantje van je baby in dezelfde stijl aankleden? Kies dan voor een ledikantlaken en deken in dezelfde prints of completerende stijl. Zo past het altijd mooi bij elkaar en hoef jij je hierover geen zorgen te maken. Het ledikantdeken stel je zelf samen.

Neem contact op

wieglaken ledikantlaken kinderwagenlaken handgemaakt