Slabben

Slab met unieke prints

Voor een klassieke slab heb je vaak alleen de keuze uit verschillende kleuren. En vaak ook nog met touwtjes of klittenband. Niet bij Studio Stof&Draad. Want bij mij vind je de baby slab met vrolijke printjes en met drukknopen.

 

Stel zelf je slab samen!

In de webshop vind je altijd een aantal slabben op voorraad. Maar wist je dat je ook zelf je slab samen kunt stellen? Ga je voor een handgemaakte slab met dieren of met bloemen? Zo zit er vast een slab voor jouw baby tussen!

 

Slab met naam

Hoe leuk is het om een origineel en gepersonaliseerd kraamcadeau te geven? Super leuk toch? Daarom heb je de keuze om de naam van de baby op de slab te laten borduren. Een uniek geboorte cadeau dat door de persoonlijke aard nog leuker wordt om te bewaren! Door de naam te borduren en niet te drukken, kan de naam niet van de slab af gaan. Een duurzaam cadeau dus!

 

Badstof slabbetje

De handgemaakte baby slab heeft een katoen met print aan de voorkant en een witte badstof achterkant. Badstof neemt vocht goed op en is daardoor de beste keuze voor een slab.

 

Verstelbare slab met drukknopen

Omdat ik zelf nog een trauma heb van touwtjes die vastgeknoopt werden toen ik klein was (iets met haren die in de strik zaten) en klittenband blijft plakken in de wasmachine (dag gebreide trui), heb ik gekozen voor een sluiting met drukknopen. De drukknopen zijn op 3 standen verstelbaar, zodat hij altijd past.

 

Is de slab te klein geworden?

Ben je op zoek naar een grotere slab omdat de klassieke slab te kort is geworden? Ga dan over op een extra lange slab. Dit zijn de ideale slabben voor peuters, omdat ze tot de knieën komen. De halsopening en sluiting is op dezelfde maten gemaakt, waardoor de overstap naar deze grote slab naadloos verloopt.

unieke handgemaakte slab met walvis
slabbetje met bloemen
slab bosdieren