Unieke slabben voor grote en kleine kinderen!

Zodra je start met de eerste hapjes, gebruik je een slab voor je baby. Zo blijft de kleding schoon (tenzij hij alles onder smeert) en scheelt het je weer wat babywasjes. Want waar het tijdens je zwangerschapsverlof nog leuk was om die kleine kleertjes te wassen, nu de kleding in de kast erdoorheen vliegt en je heel veel wasjes moet draaien, is het wel fijn als je iets langer met de babykleding kunt doen.

 

De slab voor de eerste hapjes

Voor de eerste hapjes van je baby heb ik een mooie handgemaakte slab. Dit is het gemiddelde formaat slab. Kies een slab met een unieke print die bij jou past, zodat je al vrolijk wordt van de eerste hapjes terwijl je de babyslab omdoet. De handgemaakte slab gebruik je vanaf de eerste hapjes tot hij te klein wordt, dit zal tussen de 1 en 1,5 jaar zijn.

 

Extra lange slab, speciaal voor peuters!

Op een gegeven moment is die slab echt te klein geworden. Hij komt bij je kindje krap aan tot de borst, dus veel eten valt op zijn shirt. Geen slab vind je geen optie, daarom ben je blij dat er een extra grote slab voor peuters is! Deze grote peuterslab is extra lang en komt tot de knieën bij een peuter. Ook bij de handgemaakte extra lange slab kies jij weer een leuke print uit. Of laat je peuter een print kiezen die hij leuk vindt, zodat hij de slab zelf ook om wil.

 

De XL slab maakt het eten met je peuter nog makkelijker!

De extra lange slab is zo lang, dat je hem op tafel onder het bordje van je peuter kunt leggen. Zo valt het eten niet direct in de stoel, maar in de slab. Dat maakt het voor jou een stuk makkelijker om je kindje, de stoel en de vloer schoon te maken na het eten.

En wat dacht je van een ijsje in de zomer? Doordat de xl slab tot de knie komt, is er genoeg ruimte voor je peuter om al lopend een ijsje te eten, het ijsje te laten druipen en nog steeds een schoon kind te houden! Easy does it!

 

Dikke kwijlslab

De handgemaakte kwijlslab is er speciaal voor de kinderen die veel kwijlen. Als de dunnere kwijlslabbetjes voor jouw baby of dreumes niet werken, is de kwijlslab van Studio Stof&Draad een goede oplossing. Door de badstof achterkant neemt hij veel meer vocht op, waardoor je kindje veel langer schoon blijft. Door de leuke printjes aan de voorkant ziet het er ook nog eens leuk uit als je kindje er mee rond loopt!

 

Badstof slabbetjes

Alle slabben worden handgemaakt met een witte badstof achterkant. Badstof neemt heel veel vocht op. Tenzij je kindje dus een emmer water over zich heen gooit, zal hij droog blijven tijdens het eten met een van de prachtige slabben om.

 

Slab met drukknopen

Omdat ik me nog kan herinneren hoe vervelend het was om touwtjes in mijn nek geknoopt te krijgen, heb ik niet voor gekozen voor strikslabbetjes. Mijn haar kwam altijd wel tussen de touwtjes te zitten en mijn moeder knoopte ze te strak. Trauma’s dus. Klittenband is niet fijn in de was, want dat gaat plakken aan alle kleding. Dan ben je zo van je mooie gebreide truien af. Daarom heb ik gekozen voor slabben met een drukknopen sluiting. Makkelijk om te doen en makkelijk in de was!

 

Verstelbare slab

Aan elke zijde van de slab zitten 2 drukknopen. Hierdoor is de slab op 3 maten te verstellen en groeit hij mee met je baby of peuter.

 

Slab met naam, een dubbel zo uniek kraamcadeau!

Ben je op zoek naar een uniek en persoonlijk kraamcadeau? Geef dan een slab met naam! De naam wordt op de slab geborduurd, voor blijvend resultaat. Doordat je zelf de print voor de slab hebt gekozen, hij handgemaakt is én gepersonaliseerd wordt, geef je een origineel kraamcadeau waar geen ander tegenop kan!

 

Wassen van de slab

Het wasadvies van de slab is 40 graden. Dit komt omdat ik geen garantie kan geven op verdere krimp als je de slab op een hogere temperatuur wast. De stoffen zijn namelijk voorgewassen op 40 graden om de ergste krimp op te vangen. Zelf was ik ze op 60 of 90 graden, zodat ze goed schoon worden.

baby slabber
extra lange slab, grote slab voor peuters
peuter met ijsje en extra lange slab
dikke badstof kwijlslab
leg de grote slab op tafel onder het bordje van je kind zodat het eten niet in de kinderstoel valt
xl slab met naam kraamcadeau