Babydekens

Luxe babydekens van 100% katoen

Een van de dingen die niet kan ontbreken in je babyuitzet is een babydeken. Je baby zal toch moeten slapen en heeft dan zijn eigen deken nodig. Omdat je alleen het allerbeste voor je baby wil, zijn de handgemaakte babydekens van Studio Stof&Draad daarom van 100% katoen gemaakt. Katoen reguleert de warmte. Het houdt je baby warm in de winter en koel in de zomer.

 

Zelf samenstellen

Bij Studio Stof&Draad stel je zelf je handgemaakte babydeken voor kinderwagen, wieg of ledikant samen. Kies voor een prachtige print in katoen en combineer dat met een mooie wafelstof of heerlijk zachte teddy van 100% katoen.

 

Een babydeken van wafelstof

De kinderwagendeken, wiegdeken of ledikantdeken die je zelf samenstelt met katoen, gecombineerd met wafelstof is een wat dunnere babydeken. Hij is daarom zeer geschikt voor baby’s die in de zomer of lente geboren worden. Werk bij baby’s altijd met verschillende lagen dekens, zodat je makkelijk een babydeken weg kan halen als hij het te warm krijgt. De handgemaakte babydeken van wafelstof is ook fijn om te gebruiken als sprei.

 

Teddy babydeken

De handgemaakte babydeken voor wieg of ledikant met 100% katoenen teddy combineer je met katoen met print. De teddy stof is een heerlijk zachte en warme stof die geschikt is voor baby’s die in de koude maanden geboren worden of zichzelf moeilijk op temperatuur kunnen houden.

 

Fleece babydeken

De handgemaakte fleece babydeken is een mooie tussenoptie als je wafelstof te dun vind en teddy te dik. De fleece stof is van 100% katoen en heerlijk zacht!

 

Machinewasbaar

De babydekens van Studio Stof&Draad zijn handgemaakt. Alle stoffen worden voorgewassen (zonder wasmiddel) zodat de ergste krimp al uit de stof is. Zo zal de kinderwagendeken, wiegdeken of ledikantdeken niet tot nauwelijks krimpen als je hem wast op 40 graden. De deken mag niet in de wasdroger.

 

Extra groot

Ik vond het altijd heel vervelend als ik een dekentje niet goed kon instoppen onder het matrasje. Een pasgeboren baby heeft veel geborgenheid nodig die je tijdens het slapen in het eigen bedje kunt geven door de kinderwagendeken, wiegdeken of ledikantdeken goed onder het matrasje in te stoppen. Daarom zijn mijn babydekens iets groter dan je vaak ziet.

 

De kinderwagendeken

De kinderwagen heeft een veel kleiner matrasje dan een wieg. Daarom maak ik babydekens die een fijn formaat hebben voor gebruik in de kinderwagen. De kinderwagendeken heeft een afmeting van 60x80 cm. Dit formaat maakt het ook een fijne deken om in de box of maxicosi te gebruiken. Genoeg babydeken om je baby in te stoppen, en zeker niet te veel.

 

De wiegdeken

De wiegdeken heeft een afmeting van 80x100 cm. Fijn voor gebruik in de wieg of co-sleeper. En ligt je kindje bij jou op schoot, dan blijf je door dit formaat zelf ook nog een beetje warm.

 

Het ledikantdeken

Het ledikantdeken heeft een afmeting van 120x150. Zo kun je een baby die veel draait ook lekker instoppen in het ledikant. Heb je een juniorbed? Geen probleem! Daarvoor is de ledikant deken ook groot genoeg. Is je kindje uit het ledikant of juniorbed gegroeid? Leg hem dan in de woonkamer om als sprei te gebruiken op de bank!

 

Luxe babydeken met naam

Wil je graag een luxe handgemaakte babydeken geven als kraamcadeau? Of wil je graag de naam van je baby op de babydeken hebben? Laat dan de naam op de babydeken borduren!

 

Levertijd

Alle dekens worden met de hand gemaakt naar de wensen die jij invult. Daarom is de levertijd 14 werkdagen.

 

Andere wensen of vragen?

Dan mag je altijd contact met me opnemen! Ik denk graag met je mee!

 

wiegdeken teddy 100% katoen
handgemaakte babydeken voor kinderwagen met xxl spuugdoek
handgemaakte babydeken zelf samenstellen wafelstof
handgemaakte babydeken 100% katoen