Wiegdekens

Mix & match je babykamer!

De meeste aanstaande ouders gaan bezig met de babykamer zodra ze de geslachtsbepaling of 20-weken echo hebben gehad. En wat is er dan leuker dan je gehele babykamer bij elkaar te laten passen? Van de muren tot het aankleedkussen. En wat ook zeker niet vergeten mag worden: het opgemaakte bedje!

 

Wiegdeken zelf samenstellen

Bij Studio Stof&Draad stel je het stoffen gedeelte voor je babykamer helemaal zelf samen. Dus ook de handgemaakte wiegdeken en het aankleedkussen passen zo bij elkaar. Je combineert de print die bij jouw babykamer past met een fleece, wafelstof of teddy van 100% katoen. De custommade wiegdeken heeft een formaat van 80x100 cm.

 

Handgemaakte wiegdeken van 100% katoen

Je wilt graag het allerbeste voor je baby. Daarom vind je hier alleen handgemaakte van stoffen van 100% katoen. Katoen is een natuurlijke stof en reguleert de warmte goed. De huid van je baby kan goed ademen, waardoor je baby het niet snel te koud of te warm krijgt, maar zijn warmte goed kwijt kan.

 

Wiegdeken zelf samenstellen wafel

Wafelstof is een geweven katoenen stof in een wafelstructuur. Deze handgemaakte wiegdeken is dan ook de dunste in het assortiment. Lekker voor in de warmere maanden of om als sprei te gebruiken. Bij baby’s gebruik je meestal meerdere laagjes handgemaakte babydekens, dus zoek je een budget optie om je wieg bij je babykamer te laten passen? Kies dan voor deze custommade wiegdeken.

 

Custommade fleece wiegdeken

De handgemaakte wiegdeken fleece is een tussenmaatje in het assortiment. Niet te dik, niet te dun. Lekker zacht en lekker warm, én van 100% katoen. Een fijne optie voor de herfst en wat dunnere lagen in de zomer.

 

Mix & match teddy wiegdeken

Teddy is de dikste stof die ik voor de handgemaakte wiegdekens aanbied. Heerlijk zacht en heerlijk warm en ook weer van 100% katoen. Dit maakt het een heerlijke handgemaakte babydeken voor de wintermaanden! Maar ook heel fijn voor baby’s die zichzelf moeilijk warm kunnen houden in de zomer.

 

De wiegdeken die in vorm blijft

Deze handgemaakte wiegdeken mag je met een gerust hart wassen. Alle stoffen zijn voorgewassen op 40 graden zonder wasmiddel, waardoor de ergste krimp uit de stoffen is. Daarna heb ik de custommade babydeken in elkaar gezet en doorgestikt, zodat de lagen op elkaar blijven zitten als de wiegdeken zelf samenstellen uit de was komt.

 

Heb je al aan kinderwagen en ledikant gedacht?

Voor in de box en kinderwagen kies je voor een handgemaakte kinderwagendeken. Met 60x80 cm is het een fijn formaat om daarvoor te gebruiken. Als je baby uit de wieg gegroeid is, is het wel zo leuk als ook de custommade ledikantdeken bij de rest van de babykamer past. Bestel dus meteen je handgemaakte ledikantdeken mee, voordat jouw favoriete stof niet meer leverbaar is!

handgemaakte wiegdeken zelf samenstellen
handgemaakte wiegdeken teddy katoen