Kinderwagendekens

De mooiste kinderwagen deken stel je zelf samen!

Geen honderd in een dozijn bij Studio Stof&Draad, want bij ons kun je zelf je wandelwagen dekentje samenstellen. Alle kinderwagen dekentjes worden naar wens handgemaakt. Kies een van onze prachtige prints in katoen en combineer dit met een mooie kleur wafelstof, fleece of teddy. Zo heb je echt een unieke kinderwagendeken die niemand anders heeft.

 

Kinderwagendeken met naam geborduurd

Ben je het zat om telkens te moeten antwoorden hoe je baby heet als je een rondje met de wandelwagen maakt? Laat dan de naam van je baby op de kinderwagendeken borduren. Zo is voor iedereen duidelijk hoe je baby heet en raak jij niet uitgeput van het beantwoorden van die ene vraag. Heb je een tweeling of drieling, dan is een kinderwagendekentje met naam ook nog eens handig voor vrienden of familie om je baby’s uit elkaar te houden.

 

Kinderwagen dekentje 60 x 80 cm

Het kinderwagen dekentje heeft een afmeting van 60 x 80 cm. Dit is groot genoeg om je baby in de wandelwagen lekker mee in te stoppen. Zo hoef je geen dikke lappen deken onder het kinderwagen matrasje te vouwen en ligt je baby gewoon horizontaal in de wandelwagen.

 

Kinderwagen dekentje winter

In de winter wil je lekker naar buiten met je baby. Dan wil je ook graag een lekker dik dekentje in de wandelwagen hebben, zodat je baby het ook lekker warm heeft. De kinderwagendeken van teddy of borg is de dikste kinderwagen deken die we maken. De teddy is lekker zacht en van 100% katoen. Het teddy kinderwagendekentje voelt aangenaam aan de huid. Combineer de lekker warme teddy met een leuke print voor een unieke kinderwagendeken. Is het erg koud, gebruik dan een aantal dekentjes met verschillende diktes om je baby warm te houden.

 

Zomer wandelwagendeken

In de zomer is het niet altijd warm. Of je baby kan zich nog niet zo goed zelf op temperatuur houden en heeft nog een dun dekentje nodig zodat hem dit wel lukt. De kinderwagen deken wafelstof is het ideale kinderwagendekentje voor de zomer. Zowel de katoen met print als de wafelstof zijn dunne, luchtige stoffen van 100% katoen die je baby helpen de warmte kwijt te kunnen. De zomer kinderwagendeken reguleert de warmte goed voor je baby.

 

Kinderwagendekentje fleece

Een tussenoptie tussen het teddy babydekentje en wafelstof dekentje is de wandelwagendeken fleece. De fleece is van 100% katoen en heerlijk zacht. Doordat de fleece van 100% katoen is, reguleert het dekentje de warmte goed en is hij ook goed in de zomer te gebruiken. Kies uit mooie kleuren en combineer met een leuke print voor een uniek kinderwagendekentje.

 

Dekentje in de box en het babynestje

Het kinderwagendekentje met de maat 60 x 80 cm is ook een prettig formaat om te gebruiken in de box of het babynestje. Je kunt je baby er lekker in wikkelen zodat hij warm blijft in de box of het babynestje zonder dat je baby zich er helemaal onder kan verstoppen als hij in de box gaat draaien.

 

Kinderwagen dekentje en lakentje set

Wil je graag een setje van een kinderwagendeken en laken? Bestel dan hier je bijpassende kinderwagen lakentje.