Aankleedkussenhoes

Handgemaakt aankleedkussenhoes in de babyuitzet

Het aankleedkussen, verschoonkussen of waskussen baby is een musthave in je babyuitzet. Je gebruikt een verschoningskussen om je baby op te verschonen, zodat hij lekker zacht licht en je niet je bank of bed vies hebt zodra hij een onverwachte spuitluier heeft. Omdat een waskussen baby van plastic is, plakt het aan het lijfje van de baby. Daarom gebruik je een verschoonkussen hoes om het aankleedkussen, zodat je baby comfortabel ligt. En het ziet er natuurlijk ook veel leuker uit dan zo’n saai wit kussen.

 

Waskussenhoes in de babykamer

De babykamer heb je met veel zorg en aandacht uitgekozen. Je plakt een leuk behangetje op de muur, hebt een leuk thema uitgekozen en wil graag je hele babykamer in die stijl decoreren. Door een verschoonkussen hoes naar wens te laten maken, zorg je ervoor dat alle babydecoratie bij elkaar past. Bovendien kun je bij Studio Stof&Draad je gehele stoffen babyuitzet laten maken met dezelfde prints en kleuren. Denk aan het dekentje, lakentje, hydrofiele doeken en badcapes.

 

Waskussen voor beneden

Is je baby pasgeboren, dan moet je hem zo’n 10 keer per dag verschonen. Dan is het heel vervelend als je voor elke verschoning naar boven moet lopen, omdat je daar je aankleedkussen hebt liggen. Een tweede verschoonkussen beneden is dan een grote uitkomst, omdat je dan alles meteen bij de hand hebt. Ook voor het aankleedkussen beneden wil je graag een mooi passende waskussenhoes, zodat hij goed in je interieur past. Laat hem matchen bij je boxkleed op maat en voedingskussen, zodat ook in je woonkamer je babyuitzet helemaal bij elkaar past.

 

Handgemaakte verschoningskussen hoes zelf samenstellen

Elk verschoonkussen hoes is handgemaakt. Je stelt zelf je aankleedkussenhoes samen door te kiezen voor een leuke print katoen en een mooie wafelstof die er bij past. Zo heb je altijd een waskussenhoes in jouw stijl.

 

Aankleedkussenhoes katoen op maat

De verschoningskussen hoes van Studio Stof&Draad is zo ontworpen dat hij altijd perfect om je verschoonkussen past. Als jij zorgt dat je de hoeken van het aankleedkussen goed in de waskussenhoes stopt, zit hij altijd goed! Ik maak aankleedkussenhoezen voor het baby waskussen van bebe jou met afmeting 72 x 44 cm en verschoonkussen hoezen voor de aankleedkussens van Hema, Prenatal en Bebe Basics met afmeting 67 x 45 cm.

 

Hoes voor verschoonkussen bebe jou

Het aankleedkussen bebe jou is mijn favoriet. Deze is stevig en heeft mooie ronde vormen. Het verschoonkussen heeft afmetingen van 72 x 44 cm. Hiervoor maak ik een precies passende aankleedkussenhoes. Je kiest een mooie print uit voor de waskussenhoes en combineert deze met een leuke kleur wafelstof.

 

Hoes voor verschoonkussen afmetingen 67 x 45 cm

Het aankleedkussen Hema, verschoonkussen Prenatal en waskussen Bebe Basics hebben allemaal de afmeting 67x45 cm. Heb je aankleedkussens van 2 van deze merken, dan past de aankleedkussenhoes dus om beide baby waskussens. De verschoonkussen hoes hema, waskussenhoes Prenatal en aankleedkussenhoes bebe basics stel je zelf samen. Kies een mooie print uit voor je aankleedkussenhoes en combineer dit met een leuke kleur wafelstof. Doordat je zelf bepaalt hoe je waskussenhoes er uit ziet, heb je er altijd een die bij jou past.

 

aankleedkussenhoes op maat bebe jou
verschoonkussen hoes hema
waskussenhoes bebe jou

Neem contact op