XXL Hydrofiele doeken

De veelzijdige hydrofiele multidoek!

De kleinere hydrofiele doeken of hydrofiele luiers ken je waarschijnlijk wel. Je hebt er misschien al een stapel van in huis en vriendinnen hebben al gezegd dat je ze echt moet hebben. Maar wist je ook dat die super fijne doeken er ook in groot formaat zijn? Een grote hydrofiel doek 120 x 120 cm wil je zeker ook in je babyuitzet hebben!

 

Hydrofiele doek xl voor vele doeleinden

Een grote hydrofiele doek, swaddle hydrofiel of hydrofiele multidoek xl van 120 x 120 cm komt altijd van pas. Ga je op visite? Dan is de hydrofiel doek groot een speelkleed. Heb je alle lakentjes in de was of is het hoogzomer en wil je een luchtiger lakentje voor je baby? Gebruik de hydrofiel multidoek xl als laken. Heeft je baby moeite met in slaap vallen? Gebruik de swaddle hydrofiel 120 cm als inbakerdoek (win wel eerst correcte informatie in over hoe je een baby inbakert). Ga je zwemmen? Dan is deze grote hydrofiel multidoek xl heerlijk om je baby in te wikkelen na het zwemmen. En hij neemt ook nog eens weinig ruimte in in je tas. En dát kun je met al die spullen die je mee moet nemen wel gebruiken.

 

Zachte hydrofiel groot

De hydrofiel doek groot vind je niet alleen in prachtige prints, maar ze zijn ook nog eens heel zacht. Een aantal is zelfs zó zacht dat ze het label SUPER SOFT hebben meegekregen. Zachter vind je ze echt niet! Alle xxl hydrofiele doeken en hydrofiele swaddles worden zachter door gebruik. Dit is ideaal voor de tere babyhuid.

 

Hydrofiel doeken groot droogt snel

Een hydrofiele doek wordt gemaakt van los geweven katoenen mousseline. Dit zorgt ervoor dat de grote hydrofiel multidoek xl vocht goed opneemt, maar ook snel droog is. Hang de hydrofieldoek uit na het afdrogen en binnen no time is hij weer droog om opnieuw te gebruiken.

 

De hydrofiel swaddle voor grote kinderen

De hydrofieldoek xl 120cm is niet alleen fijn voor baby’s, maar ook voor grotere kinderen. Ze vinden het vaak fijner om een swaddle te gebruiken dan een ruwe handdoek, omdat hij veel zachter is. Daarnaast is hij ook veel groter, dus neem die grote hydrofiele doek 120 cm lekker mee naar het zwembad of strand om je kind daar af te drogen. Is de zwemtas ook meteen minder zwaar om te tillen als je naar huis gaat.

 

Hydrofiel met naam als kraamcadeau

Wat mij betreft is een hydrofieldoek groot een van de beste cadeau's om te geven als kraamcadeau.  Door de afmeting van hydrofiele doek 120 x 120 cm is deze heel erg lang te gebruiken. Geen een hydrofiel met naam voor een nog origineler geboortecadeau.

 

Hydrofieldoek met naam geborduurd

Geef je graag een geboortecadeau dat echt bewaard wordt voor later? Geef dan een  hydrofiel doek groot met naam. Ik borduur de naam aan de onderkant van de grote hydrofiele doek, zodat hij ook als lakentje gebruikt kan worden en de naam dan nog zichtbaar is.  Heb je hulp nodig bij het kiezen? Stuur mij dan een bericht, zodat ik met je mee kan denken!

 

Zoek je een kleinere hydrofiele doek?

Hier vind je de hydrofiele doeken 75 cm. Deze zijn net iets groter dan de exemplaren van Hema. Kies voor mix&match hydrofiele doeken om alles bij elkaar te laten passen!

grote baby hydrofiele doek 120 cm bloemen roze
xxl hydrofiele doek 120 cm bosdieren
grote hydrofiele doek 120cm walvis whales
xxl hydrofiele doek 120 cm bloemen