Welkom in mijn webshop! Wat leuk dat je een kijkje neemt bij Studio Stof&Draad!

 

Ik ben Joyce, getrouwd en moeder van drie dochters (2014, 2016 & 2020). 

In 2016 ben ik begonnen met naaien en nooit meer gestopt. Alhoewel.. er moet tussendoor ook nog een hoop gebeuren in een huishouden met kleine kinderen ;-). Omdat de oudste kinderen al geboren waren toen ik begon met naaien, was het pas toen ik zwanger was van de jongste dat ik aan een babyuitzet begon. De meeste babyspullen waren immers de deur al uit om ruimte te maken en ik kon altijd nieuwe babyspullen gaan naaien.

 

Begin 2020 ben ik dan ook druk bezig geweest met het naaien van een nieuwe babyuitzet. Dit keer één die helemaal naar mijn wensen was. Ik maakte een aankleedkussenhoes op maat, want de hoezen die ik hiervoor gebruikte zaten niet mooi en gebruikte ik dus vrij weinig. Er zat vaker niet dan wel een aankleedkussenhoes om.

Een handgemaakte badcape leek me wel handig, maar dan in een groter formaat zodat hij langer mee zou gaan, dus ik maakte er een van 100cm. Lekker groot.

Ook maakte ik een boxkleed voor de ronde box, kruikenzakken, grotere hydrofiele doeken en XXL Spuugdoeken.

 

Toen ik eind 2021 mijn dochter na haar douchebeurt weer aan het afdrogen was met de badcape, bedacht ik hoe fijn het zou zijn als meer mensen hier gebruik van zouden kunnen maken. Een badcape die langer mee gaat dan een halfjaar. Een waar je blij van wordt als je er naar kijkt, omdat hij helemaal jouw smaak is. Een babyuitzet die helemaal bij elkaar past.

 

Hierna ben ik aan de slag gegaan om de productlijn van Studio Stof&Draad neer te zetten. Mooie, bruikbare, handgemaakte babyspullen die je nodig hebt in je uitzet. Maar die ook een leuk en origineel kraamcadeau zijn. Vaak nét iets groter dan je gewend bent. Producten die gemaakt zijn van stoffen waar ik achter kan staan. Stoffen van katoen, zodat het prettig is voor het babyhuidje en goed ademt. Stoffen die ik zelf niet altijd kon vinden, ook al zocht ik nog zo hard. Stoffen waar ik blij van word. En babyspullen die vanuit mijn ervaring echt werken!

 

Volg Studio Stof&Draad op Facebook of Instagram om op te hoogte te blijven van nieuwe producten en acties.

 

Heb jij vragen of opmerkingen of andere wensen? Zoek je bijvoorbeeld naar een bepaald dessin dat je niet kunt vinden op de site? Laat het me weten, stuur een mail naar info[at]studiostofendraad.nl en ik denk graag met je mee!