Snoetenpoetsers

Duurzame snoetenpoetsers in je babyuitzet

Kies je voor een duurzame babyuitzet van Studio Stof&Draad, dan kun je er ook zeker van zijn dat hij duurzaam geproduceerd wordt. Alle restanten stof die over zijn na het maken van de mooiste babyuitzetten, krijgen een nieuwe bestemming. Alles wordt dus op gebruikt.

 

Wasbare snoetenpoetsers

Je kent de wegwerp snoetenpoetsers van de drogist wel. Een pakje van een paar euro dat binnen no-time leeg is en weer vervangen kan worden voor een paar euro. Voor je het weet heb je er een paar tientjes tegen aan gegooid om de handjes en het gezicht van je baby schoon te maken na het eten. Dat kan veel duurzamer met onze wasbare snoetenpoetsers! Naast dat je ze keer op keer kunt gebruiken (wel wassen tussendoor), zijn ze ook nog eens duurzaam.

 

Snoetenpoetsers zonder chemicaliën

De snoetenpoetsers worden gemaakt van restanten badstof en katoen of hydrofiel. Deze stoffen zijn voorzien van een Oeko-Tex 100 keurmerk. Dit betekend dat er verantwoord wordt geproduceerd en er geen milieuschadelijke stoffen worden gebruikt. Je kunt er dus zeker van zijn dat ze niet schadelijk zijn voor de gevoelige babyhuid. Het gebruik van alleen water is in de meeste gevallen voldoende om het gezichtje van je baby schoon te poetsen.

 

Wasbare snoetenpoetsers onderweg

Nu vind je de wegwerp snoetenpoetsers misschien wel zo handig voor onderweg. Maar wist je dat je wasbare snoetenpoetsers ook makkelijk mee kunt nemen? Maak ze thuis of onderweg even nat onder de kraan en stop ze in een plastic zakje. Zo blijven ze nat en maak je ook na de picknick het gezichtje van je kind makkelijk en verantwoord schoon.

 

Wasbare snoetenpoetsers wassen

Wil je dat de wasbare snoetenpoetsers niet verder krimpen, was ze dan op 40 graden. Maar wil je ze echt schoon krijgen, dan moet je ze op minstens 60 graden wassen. Zo gaan de meeste vlekken er wel uit.