Tripp Trapp Baby

Tripp Trapp Newborn

Tripp Trapp Junior

Een stijlvolle eetkamer

Je bent er uit. De stokke tripp trapp stoel zal komende jaren je huis verfraaien. Je hebt veel aandacht besteed aan je eetkamer en zoekt naar een hoes voor de newbornset of kussenset voor de kinderstoel, zodat ook die een eyecatcher wordt.

Je wilt het jezelf wel zo makkelijk mogelijk maken, dus wil je een kussenset die waterafstotend is, zodat je geen gedoe hebt na het eten en moet gaan schrobben om een etensvlek uit de tripp trapp kussens te halen. En de stokke newbornset heeft dan wel een dik kussen waar je baby lekker zacht in ligt, maar het is toch wel fijn als die ook in de was kan. Gelukkig kun je bij Studio Stof&Draad je stokke kussenset zelf samenstellen en newbornhoes zelf samenstellen en zo je tripp trapp stoel verder vormgeven.

 

Een unieke hoes voor de stokke newbornset

Voor de pasgeboren baby gebruik je de stokke newbornset. Een zitje speciaal gemaakt voor de jonge baby die nog niet kan zitten. Er zit een dik kussen in, maar als je baby spuugt moet hij in zijn geheel gewassen worden. Kan je baby weer een dag niet gezellig bij jou aan tafel zetten. Daarom is de unieke hoes  stokke newborn een uitkomst. Hij kan gewassen worden op 40 graden. De newborn hoes stokke tripp trapp is handgemaakt en speciaal ontworpen voor de oude en de nieuwe stokke newbornset.

 

Stokke newborn hoes zelf samenstellen

De unieke newborn hoes voor de stokke newbornset stel je zelf samen. Je kiest voor het middenstuk uit een leuke katoen of wafelstof en combineert dat met een wafelstof voor de zijkanten. In tegenstelling tot ander merk newborn hoes zitten in mijn handgemaakte newbornhoes gaten op maat van de riempjes. Zo blijft de stokke newborn hoes altijd op zijn plek zitten verschuiven er geen flappen als je je pasgeboren baby in de stokke Newbornset legt. Elastiek rondom de hoes houdt de handgemaakte newborn hoes stokke Tripp trapp op zijn plek. Je stelt de newbornhoes samen voor het oude model stokke newbornset of voor het nieuwe model newbornset van stokke Tripp trapp.

 

Waterafstotende Tripp Trapp kussens

Ik weet als geen ander hoe erg kinderen kunnen knoeien. Heb je gegeten en denk je dat de kinderstoel nog schoon is gebleven, dan heb je het mis. Hoe netjes je kind ook eet, de stoel wordt altijd vies. Om te voorkomen dat je stokke tripp trapp kussenset elke dag in de was moet om de vlekken uit de kussens te krijgen, maak ik ze met waterafstotende polyester. Deze waterafstotende stof voelt niet plakkerig of zweterig aan en is te vergelijken met rugtasstof. Het waterafstotende tripp trapp kussen kun je daarom makkelijk met een doekje afnemen na het eten, waarna hij weer heerlijk fris en schoon is.

 

Tripp trapp kussens met klittenband tegen schuiven

De tripp trapp kussenset van Studio Stof&Draad is ontworpen op gemak. Het zitkussen schuif je aan de voorkant om de zitplank, waar hij stevig vast zit. Aan de achterzijde van het Tripp Trapp kussen vind je een lange flap die je met klittenband aan de voorkant plakt. Door deze unieke bevestigingsmethode schuift je tripp trapp kussen niet van zijn plek zodra je de stokke Tripp trapp kussenset zonder babyset verkleiner gaat gebruiken. Handig voor wiebelkontjes!

 

Tripp trapp kussens voor de babyset

De Tripp Trapp kussenset is handgemaakt om te passen op de stokke tripp trapp stoel met stokke babyset verkleiner. Er zit een opening in het zitkussen, om de stokke babyset verkleiner in de plank te kunnen steken. Het rugkussen schuift over de plastic rugleuning van de stokke babyset verkleiner en zet je vast door de zijkanten om de armsteunen te bevestigen met klittenband. Klimt je kindje uit de Tripp Trapp babyset verkleiner? De stokke tripp trapp kussenset kun je ook zonder babyset gebruiken! Nu zet je het Tripp Trapp kussen vast door de flap van het rugkussen los te halen en met klittenband aan elkaar te plakken. De zijkanten van de tripp trapp kussenset bevestig je nu over de onderste balk van de rugleuning.

 

Tripp trapp junior kussens

Wil je alleen een Tripp Trapp kussen voor je stokke tripp trapp stoel om op te zitten? Bij het tripp trapp junior kussen heb je de mogelijkheid om een los zitkussen te bestellen. Hierbij kies je voor de optie met of zonder opening voor de stokke babyset. Ook heb je de keuze om te kiezen voor een junior kussen voor de grote zitplank. De zitplanken verwissel je vanaf 6 jaar, wanneer je kind te weinig ondersteuning heeft van de kleine zitplank.

Het handgemaakte tripp trapp junior kussen rug bestaat uit een geheel en bevestig je met klittenband om de gehele rugleuning van de stoel.

 

Tripp trapp kussen zelf samenstellen

Alle tripp trapp junior kussens stel je zelf samen van waterafstotende stoffen. Je hebt de keuze uit vrolijke prints van dieren, bloemen, of geometrische vormen.

 

Duurzaamheid van de tripp trapp kussenset

De waterafstotende stof voor de tripp trapp kussens komt uit Slowakije. Deze stoffen bestel ik een keer per maand, zodat het milieu niet elke week extra belast wordt door mij. Daarom zijn de kussensets een pre-order en loopt de levertijd van 14 werkdagen vanaf de dag na de uiterste besteldatum. Wel bestel ik vaak wat meer stof dan ik nodig heb, dus stuur mij gerust een berichtje om te weten of jouw gewenste stof op voorraad is!

De uiterste besteldatum is altijd de laatste dag van de maand.

 

stokke babyset verkleiner bosdieren
stokke newborn hoes
waterafstotend stokke tripp trapp kussenset
stokke newbornset hoes bloemen
stokke tripp trapp junior kussen zelf samenstellen
stokke tripp trapp kussenset babyset bloemen